Har du frågor angående tjänsten?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Yrkeschaufför C-kort

Antal tjänster: 1

ANSÖK SENAST: 2 maj 2019
ANSTÄLLNINGSFORM:  Behovsanställning
LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Om dig
Du bör ha en god social förmåga och serviceanda att möta kunder i olika situationer. Arbetet bedrivs ofta i ganska högt tempo, men är tämligen omväxlande. Visst fysiskt arbete förekommer, varför en god allmänfysik är en stor fördel. Erfarenhet att framföra lastbil i olika miljöer, både otillgängliga och i tätort, är bra meriter. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter hos oss om Du är mindre erfaren, och har Du lång erfarenhet av yrket så finns det arbetsuppgifter som kan anpassas till Dina möjligheter och behov idag.

Utbildning
KRAV
Förgymnasial utbildning 9 (10 år) –

Kompetenser
KRAV
Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil
MERITERANDE
ADR 1.3

Språk
KRAV
Svenska

Körkort
C

Dina arbetsuppgifter
Vi söker Dig som vill arbeta som yrkeschaufför och främst med distribution i Göteborgsområdet. C-kort krävs för arbetet, har Du även CE-kort kan det självfallet vara en fördel. Lastning och utkörning av gods till företag är de vanligaste arbetsuppgifterna, en god orienteringsförmåga och gärna lokalkännedom kan vara fördelaktiga egenskaper hos Dig.
Arbetstiderna kan variera, men är oftast normala under dagtid.

Anställningsvillkor
Lön betalas enligt gällande kollektivavtal.

En fördel är tillgång till egen bil för resor till och från arbetet, dock är det inget krav. Du kommer att utgå från terminal som är belägen i Göteborg, förhållandevis centralt. Det kan dock hända att arbetet tillfälligt kan utgå från annan uppställningsplats.

Sök jobbet senast den 2 maj 2019

Om ansökan
Ange i rubriken på Din ansökan ref.nr. CH-B-1904-G/G Vi önskar Din ansökan snarast då tjänsterna
helst skall tillsättas omgående eller mycket snart. Bifoga CV. Vid frågor går det bra att ringa 0702 61 20 05 eller per e-post på info@acapio.com.

Ort: Göteborg

Ref nr: CH-B-1904-G/G

Sök Tjänst