Har du frågor angående tjänsten?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Chaufförer för feriejobb sökes med minst C-kortsbehörighet

ANTAL TJÄNSTER: 6

Anställningsform:

Sommarjobb/feriejobb, 11 dagar -3 månader, heltid.
LÖN: Fast och rörlig lön enligt kollektivavtal.

Om dig
Du bör ha en god fysisk form, eftersom arbetet innehåller hantering av gods i olika former. En god social kompetens värderar vi högt, då Du möter både kunder och andra människor i arbetssituationen. Förutom ovan sagda har Du digitalt färdskrivarkort, gällande YKB, gärna truckkort och ADR är en fördel. Egen bil för för att ta Dig till arbetet är en fördel, dock ej krav.

Din profil

Utbildning
MERITERANDE
Förgymnasial utbildning 9 (10 år) –

Kompetenser
MERITERANDE
Distributionskörning

Språk
KRAV
Svenska

Körkort
C

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Distributionsförare, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Acápio AB är ett företag som arbetat med transporter i åkeriverksamhet och personaluthyrning under många år. Vi erbjuder Dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. För tillfället söker vi extra personal för olika vikariet. Oftast består arbetsuppgifterna av olika distributionsarbeten i närområdet kring Göteborg. Vi söker Dig som har minst C-kort, men det är en fördel om Du även har har CE-kort och behärskar även körningar med trailer samt bil+släp. Dock är detta inget krav. Du erbjuds goda möjligheter att på olika sätt förkovra Dig och pröva på olika uppgifter i yrket och på så sätt finna en lämpligt och trivsamt arbete i Din framtida yrkesutövning.

Om anställningsvillkoren
Du anställs under en ferieperiod som vi kommer överens om, den kan i viss mån anpassas efter Dna möjligheter att jobba, men en så stor tillgänglighet som möjligt under främst juni, juli och augusti är att föredra. Möjlighet till längre tjänst finns.

Din arbetsplats varierar beroende på vilken enhet Du placeras på, men utgår från olika terminaler i Göteborgsområdet.

Sök jobbet senast den 26 maj 2019

Om ansökan
Ange ref. nr i rubriken på Din ansökan: CH/F/1905-G Vi tillsätter tjänsterna så snart som möjligt, så vi emotser Din ansökan så tidigt som möjligt! Har du frågor angående tjänsten så kontakta oss på goran@acapio.com eller per telefon: 031 775 38 50.

Ref nr: CH/F/1905-G

Ort: Göteborg

Sök Tjänst